logo
Main Page Sitemap

Spille dansk dag


spille dansk dag

Giv koncert med jeres kirkekor, lav en fælles sangaften.
Spil Dansk Dagen er musiklivets årlige festdag.
Her vil være alt fra sangtekster, indspilninger (klaver og sang som vil kunne streames og bruges som akkompagnement til fællessang, artikler om hver sang, dens tilblivelse og om ophavsmændene bag sangen samt 10 spørgsmål til hver af sangene, der kan bruges som læringsmateriale.
Samtidig er der på gratis mobile casino spil, download Spil Dansk Dagen plads til alle musikalske genrer lige fra klassisk musik, kirkemusik, fællessang, pop, rock, jazz og meget mere.
Årets sange, traditionen tro er der en god blanding af klassiske danske sange, nyere fællessange og pop hits, så der vil være noget for enhver smag.Spil Dansk Ugen 2017 er fra mandag den.Dette foregår på "trappen" i Vallensbæk Kultur- og Borgerhus.Mel.: Robert Normann 1955, Tekst: Halfdan Rasmussen 1955.Oktober, uge 40, noget om helte. .Brug Grundtvig, Carl Nielsen eller efterårets salmer som tema for koncerten.Kaffeorkestret denne aften tæller nogle af landets bedste musikere: Jonas Berg, keys, nicolai Levring, guitar, klaus Menzer, trommer.Dette gælder selvfølgelig også for Musikforlæggerne.Alex Marv er en super talentfuld sangskriver der er på vej frem så spil dansk fejringen på Bølgen i år bliver med originale sangskrivere der peger fremad.1.200 musikarrangementer, fordelt over hele Danmark.Danmarks Fællessang, som i dag har udviklet sig til at være 17 sange i 17 uger i 2017.Det er den årlige fejring af danske komponister og sangskrivere, som musikskolen også godt vil være med til.
Spil Dansk tilbyder igen i år sangglade danskere en online fællessangsportal, hvor 17 fællessange vil være tilgængeligt helt gratis fra uge 34-50.
Det kalder vi Danmarks Fællessang og repertoiret til dette års fællessange er nu offentliggjort.
Stig Skovlind er en erfaren sangskriver og fortæller at: Jeg udsendte i efteråret 2013 en samling på 12 sange jeg har arbejdet med siden 2010.
Man kan altså ikke kun synge sangene, men også fordybe sig i dem.Spil Dansk er en fast tradition i dansk musikliv siden 2001 og er Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer.Hvert år samler Spil Dansk danskerne omkring fællessang.Uge 41, nu er jord og himmel stille. .Tilmeld arrangementet i, spil Dansk kalenderen.Spil Dansk har lavet annonce-skabeloner, som hurtigt kan omformes, så de kan benyttes til dit arrangement.Andreas Hatholt, bas, stig Skovlind, vokal, dette hold af musikere har også fingrene med i spillet bag Sebastian, Lis Sørensen, Erann DD, Caroline Henderson, Randi Laubek, Gulddreng, Big Fat Snake.m.a.


Sitemap