logo
Main Page Sitemap

Spil med i pengene pa bordet


spil med i pengene pa bordet

Du kan kan spille med hjemme i stuen, fra iPhone, iPad og på web.
Lige siden Mikkel kunne gå, har de to nordjyder lavet eventyrjagter sammen.
I premiereprogrammet møder seerne det meget vidende fætter-kusine-par, teksforfatter Laila på 31 og jurastuderende Mikkel.
Claus Elming er vært.Spil Pengene på Bordet google casino spil gratis 900g - klik HER.Tryk på den låge, hvor det rigtige svar findes og flyt slideren for at justere beløbet.Først fremkommer 4 svar-muligheder og dernæst spørgsmålet.Efter 8 spørgsmål kan du se hvor mange penge du ville have vundet, hvis du havde været med i TV 2s Pengene På Bordet.
Det nye game-show på TV 2 begynder med at de to deltagere udstyres med to millioner kroner i kolde kontanter.
Denne version af spillet indeholder endnu flere spørgsmål, så du kan øve dig og blive endnu bedre til Pengene På Bordet.
Seerne kan også vinde penge, i forbindelse med premieren på det nye game-show går TV 2 samtidigt i luften med et nyt spil, hvor seerne for første gang kan spille med live hjemme i stuerne på iPhone, iPad og på web.
Programmet er allerede en stor succes i flere lande, blandt andet USA, Nederlandene og Storbritannien, og kører også i lande som Indien og Rusland.Gevinster i Pengene på Bordet, udover de 2 mio.14.000.10 TV 100 kr 9 TV.I denne nye sæson er der et tvist.


Sitemap