logo
Main Page Sitemap

Hvor kan jeg spille fantasy fodbold for pengene 2012


hvor kan jeg spille fantasy fodbold for pengene 2012

Det er også muligt at oprette et gratis, basis hold, men så har du kun 3 udskiftninger til hele sæsonen, og hvis du vil spille med om præmier, så skal du købe et Guld Hold, som koster.
Kan du få billeder af slot maskine kager tre spillere her, som alle går ind og bidrager på et højt niveau, så er man godt på vej.
Når du er oprettet og har sat et hold, så kan du med et Guld-hold (49.) invitere vennerne på en manager-dyst.
I får jeres egen pulje, hvor I kan sammenligne hinandens hold, følge stillingen og se pointene tikke ind live imens kampene spilles.Læs mere om pointsystemet til Premier Manager.Spil mod vennerne i Premier Manager.Du kan altså spille daglige managerspil og dyste med om kontante præmier eller blot lave et hyggespil med vennerne.Når man først har besluttet sig for, at man gerne vil bruge tid på Fantasy Football, så kommer det næste spørgsmål: Hvor kan det spilles henne?
som er en ekstra præmie, der uddeles allerede efter første runde).
Han kommer sammen med Mark Ingram til at få masser af løb og står først til at blive draftet omkring plads 112, hvilket under normale omstændigheder.
Han er rangeret som nummer 76, og enhver running back, som giver værdi i syvende runde, er noget, man bør overveje stærkt i mine øjne.Lynholdet er et online managerspil, som bygger på virkelig data, hvor spillere stiger eller falder i værdi, alt efter hvor godt de spiller i virkeligheden.En fingerregel er ofte at sørge for, man er dækket godt ind på runningback-pladserne.Han er i øjeblikket rangeret som nummer.Der kommer et stort spørgsmålstegn med ham grundet hans alvorlige knæskade sidste sæson, men er knæet tilbage på 100, så ved vi, hvor ofte Andrew Luck går efter ham, og så er der ingen grund til at holde sig tilbage, når man kan.


Sitemap